Centrale de betoane

Centrala de betoane de tip ECOMIX este un utilaj pentru prepararea betoanelor de orice marca, a mortarelor si a amestecurilor semiumede . Malaxoarele dotate cu unul sau doi arbori verticali şi mecanism turboplanetar asigura miscarea in contracurent a arborilor malaxorului ceea ce permite malaxarea componentelor intr-un timp foarte scurt (30-45sec) si deci o productivitate ridicata. Lopetile sunt confectionate din cauciuc dur, ceea ce face ca nivelul de zgomot sa fie sub 85dB, dar si un cost redus de intretinere solutia protejand blindajele malaxorului.
Centralele de betoane de tip ECOMIX semimobile, compacte si usor de transportat si relocat. Sasiul este unul robust realizat din profile laminate ceea ce permite montajul usor si cu maxima eficienta. El se aseaza pe reazeme si platforme care nu implica sau lucrari de amenajare care sa modifice mediul inconjurator.
Sistemul de control al fabricatiei betonului SAPIPB–04 precum si sistemul de de monitorizare si gestiune WinAnaBet permit comanda automata a procesului de fabricare a betonului, controlul si corectia automata a dozarilor si a umiditatii agregatelor dar si prelucrarea , memorarea si gestionarea datelor obtinute in urma fabricatiei betonului .